Sobre mi

Nilza Machatine

Fundadora de Stel Serveis Administratius

D’origen moçambiquès, vaig instal·lar-me a Barcelona l’any 2000, amb la intenció de cursar estudis superiors per poder seguir desenvolupant-me personal i professionalment. 

Amb Diplomatura en Ciències Empresarials, Grau en Administració d’Empreses, Màster en Funció Pública Internacional i Màster en Secretariat de Direcció, la sòcia fundadora, Nilza-Stélia Machatine, és una persona treballadora i amb ganes d’emprendre un projecte propi.

Polivalent, porto més de 20 anys d’experiència laboral com administrativa en Moçambic, Angola, Etiòpia i España, treballant en departaments de direcció, d’administració, de comptabilitat, de facturació i d’administració de finques en diferents empreses del sector empresarial i humanitari.

El nom Stel, és el resultat del joc de les paraules “estel” i “Stélia”

“Estel” és l’astre que ens il·lumina totes les nits i “Stélia” és el segon nom propi de la sòcia fundadora que també l’ha estat il·luminant tota la vida. Tots tenim una estel que ens guia i il·lumina.

Els meus valors

01. Perfeccionista:

Estableixo estàndards molt alts i m’esforço per aconseguir-los. D’aquesta forma garanteixo la qualitat de la feina ben feta, complint amb els terminis d’entrega establerts.

02. Honesta:

La sinceritat és indispensable per dur a terme aquesta feina. Empatia i justícia per comprendre a les persones com m’agradaria que em comprenguessin a mi. Amb respecte i prudència dic el que sento i penso.

03. Lleial:

Dedicació i compromís per assolir i defensar els objectius, inclòs en moments difícils i canviants. Discreció per donar tranquil·litat al client i merèixer la seva confiança.

Volem ser part del teu equip!

 

Oferir-te un servei professional de qualitat, adaptat a les necessitats del client i compromès amb el treball en equip.

Projectos

Clients

Segueix-nos a Facebook

Segueix-nos a Twitter

Segueix-nos a Instagram

Segueix-nos a LinkedIn

 Tel. 935 726 872  –  C/ Bogatell, 29 local 2  –  08110 Montcada i Reixac

AVÍS LEGAL

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

POLÍTICA DE COOKIES

Copyright © 2020 Stel Serveis Administratius |  Disseny web: Acierta Consulting