Si estàs donant-li voltes a la possibilitat d’emprendre, d’un moment a l’altre et convertiries en autònom.

Des de Stel Serveis Administratius, desitgem informar-te sobre certs tràmits que hauries de fer, abans i després de fer-te autònom, per ajudar-te a crear el teu negoci de la manera més fàcil.

Presta atenció i pren nota

Al que has de donar-li prioritat és a la idea de negoci, reunir tota la informació que tinguis, i revisar al costat d’un professional la possible viabilitat de la mateixa, perquè tots desitgem que funcioni oi?

Fes un estudi del teu mercat objectiu, dels futurs clients i de la competència. Això et permetrà prendre millors decisions pel que fa a estratègies de màrqueting i segmentació.

• També seria bo per tu fer un Pla de negoci o Pla d’Empresa, t’ajudarà a concretar de manera detallada la idea, i el document en si, podria servir-te per presentar-lo a possibles inversors, a el banc en el cas d’accedir a un crèdit, o be compartir el teu Pla d’empresa a un possible soci.

• El dissenyar un Pla de Màrqueting, és un complement de molta utilitat per poder planificar totes les estratègies a seguir, enfocades als objectius que t’has marcat, detallant quins recursos tens disponibles, i quantifica el cost econòmic de cadascuna de les accions a implementar.

• Finalment, has de donar-te d’alta com a autònom a la seguretat social, i en hisenda totes les activitats econòmiques (IAE’s) que duràs a terme al teu projecte d’emprenedoria.

• I per descomptat, triar una bona gestora o assessora especialitzada en nous autònoms, perquè s’encarregui de tots els tràmits i obligacions fiscals pròpies de la teva activitat.

La nostra proposta

Si necessites que una mà amiga t’acompanyi en tots aquests passos, nosaltres podem ajudar-te a formalitzar cada un d’aquests punts. Treballem conjuntament a una Consultoria en Màrqueting estratègic www.aciertaconsulting.com, i al costat de Stel Serveis Administratius, vam formar un equip sòlid, amb dècades d’experiència, ajudant a emprenedors i posar en marxa nous projectes.

Tenim un programa específic anomenat “Acierta y Emprende”, per la qual cosa estarem encantades de poder comptar amb el teu projecte, donar-te assistència i guiar-te. Només has d’enviar-nos un mail a mentorias@aciertaconsulting.com, explica’ns una mica el teu projecte, i així poder coordinar una reunió virtual per conèixer-nos.

Stel Serveis Administratius.