Re-OPEN EU, què és?

La Comissió Europea ha posat en marxa una web sobre informació per a reprendre la lliure circulació i el turisme a la UE. Proporciona informació sobre les fronteres, els mitjans de transport disponibles, zones restringides, mesures de salut pública i seguretat, com el distanciament físic o l’ús de mascaretes, així com enllaços a informació turística pràctica per a viatgers en tots els estats membres de la UE (el Regne Unit no ha sol·licitat participar en la plataforma).

La informació està disponible en les 24 llengües oficials de la UE.

La informació es basa en les dades disponibles proporcionades més recentment pels estats membres i s’actualitza contínuament. La informació està disponible en les 24 llengües oficials de la UE.

En fer clic a “destino”, l’usuari arriba al seu país escollit i immediatament se li obren diverses opcions per poder anar coneixent la situació relacionada amb el transport (per exemple, si és possible entrar o sortir en cotxe, avió, vaixell o tren), amb els serveis (per exemple, si estan obertes les botigues no essencials) o amb la salut i la seguretat (per exemple, si és necessari un certificat mèdic o si hi ha alguna zona de risc sota confinament).

Informació en temps real sobre les fronteres, els mitjans de transport disponibles, restriccions de viatges, mesures de salut pública i seguretat, com el distanciament físic o l’ús de mascaretes, així com enllaços a informació turística pràctica per a viatgers en tots els estats membres de la UE.

 

Informació a temps reial del teu destí

Per a obtenir tota la informació necessària per a viatjar d’un país a un altre, el viatger hauria de consultar els consells de viatge emesos pel seu propi país d’origen.

Pots accedir a la web amb el següent enllaç https://reopen.europa.eu/es

Stel Serveis Administratius.

Font: PIMEC