935 726 872

Consells per a ser mare i emprenedora

Ser mare i emprenedora

Ser mare i emprenedora no és fàcil, encara que res és impossible, i emprendre t’ofereix uns avantatges que no té treballar per compte d’altri. El primer que et permet, és organitzar el teu temps en funció de les necessitats de la teva família i els teus fills, ja que no has uns horaris estrictes de complir. 

Avui dia, ser mare i emprenedora és més fàcil, ja que disposes d’una infinitat de treballs que es poden realitzar en remot i des de casa, de fet moltes empreses ja ho estan implementant entre els seus empleats.

Si que és veritat, que si la teva emprenedoria passa per muntar un negoci el qual necessita un local a peu de carrer, és més difícil tenir uns horaris flexibles. Potser, el millor, és que comencis per un ecommerce, ja que et permet vendre productes o serveis online de manera automatitzada, les 24h del dia i els 365 dies a l’any. A més la inversió inicial és molt més econòmica que la d’un negoci tradicional.

Si encara tens dubtes però creus que emprendre és la solució perfecta per a aconseguir una millor conciliació familiar, és important que, abans de fer el salt, calculis els riscos.

Dona emprenedora

Dificultats per a compaginar el teu negoci amb la maternitat

Aconseguir una bona conciliació exigirà crear uns límits definits en els quals, encara que puguis adaptar-los perquè encaixin amb tu, cada aspecte de la teva vida funcioni de manera independent.

  • No disposem del temps suficient. Treballar per a tu mateixa ofereix l’avantatge de flexibilitzar els teus horaris. No obstant això, és important que organitzis bé el teu temps per a assegurar que dediques les hores necessàries a cada activitat.
  • És complicat definir espais de treball. Has de crear una zona destinada al teu desenvolupament professional separada de la resta d’espais. Aquesta separació visual t’ajudarà a tenir un equilibri saludable entre la teva vida laboral i la personal.

Finalment, l’ideal és que preparis un pla perquè puguis gaudir d’aquest balanç tant en la teva vida laboral com en la familiar.

A Stel Serveis Administratius, et podem assessorar i ajudar amb tots el tràmits administratius que necessitis, perquè puguis fer realitat ser mare i emprenedora. Posa’t en contacte amb nosaltres a través del 935 726 872 i 682 321 061, per correu a info@serveisadministratius.cat.

I si ja ets mare i emprenedora, pots deixar-nos la teva opinió o explicar-nos la teva experiència en els comentaris o a través de les nostres xarxes socials.

Nilza Machatine

Leave a Reply Text

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.