935 726 872

Els autònoms no fitxaran, però continuaran treballant més hores

En STEL Serveis Administratiussom conscients que vuit de cada deu autònoms continuen treballant en finalitzar la seva jornada laboral. Per això, si ets un d’ells volem brindar-te els nostres serveis de gestió administrativa.

Al nostre país, quan sona la botzina indicant la fi de la jornada laboral, la realitat és que l’autònom continua computant hores. Aquest mes de maig vèiem com sortia a la llum la Guia sobre el registre de jornada, la qual reflecteix que els treballadors per compte propino hauran de registrar les hores que treballen, no com els empleats. Així no podrà quedar reflectida aquesta realitat que un 80% dels autònoms fan més hores de les que la llei permet.

S’exclou a l’autònom d’una norma que pretén tenir un control sobre les jornades extraordinàries, la compensació econòmica i els dies de descans. D’altra banda, més d’un 70% d’aquests no està ni un dia de baixa a l’any i gaudeix de menys de 20 dies de vacances.A això caldria sumar que un de cada quatre no lliura ni un sol dia a la setmana.


Només el 15% dels autònoms treballa vuit hores al dia, l’equivalent a una jornada laboral reglada. A causa d’això, en finalitzar la setmana treballen dues jornades més que qualsevol assalariat. Potser per això moltes persones prefereixen ser assalariades abans que emprenedores, entre altres qüestions per a compensar la falta de temps en la vida personal. 

Recentment, el president de LLIGA (Associació de Treballadors Autònoms) ha suggerit a l’Administració que doni suport al seu col·lectiu.Confia’ns la teva gestió administrativa

Per l’important que és poder gaudir de temps lliure, delega la gestió administrativaa STEL Serveis Administratius i així veuràs reduïda la teva jornada laboral.

Posat en contacte amb nosaltres ara mateix i demana’ns pressupost.

Nilza Machatine

Leave a Reply Text

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.