Aquest és un resum de l’any 2018 on t’explicarem, que ha passat en aquest any que avui s’acaba, a nivell corporatiu i a nivell sectorial.

Stel a nivell corporatiu

Ja portem 2 anys d’activitat i tenim moltes coses que celebrar.

En primer lloc els nostres serveis s’han consolidat en una oferta que va des de la gestió administrativa diària per a empreses, associacions i comunitats de veïns, passant per la gestió i tràmits de trànsit, ajuntaments i altres organismes i institucions, fins a la gestió d’assegurances de vida, llar, salut, vehicles i responsabilitat civil.

De tots ells, cal destacar el de gestió administrativa diària, que forma el gruix de la nostra activitat i que es manté com el principal servei que oferim.

En aquest sentit volem agrair la confiança dipositada en nosaltres als següents clients:

  • AMPA Escola Mitja Costa
  • AMPA Escola Reixac
  • Associació Montcada Comerç Centre
  • Fundació Gris Dansi
  • SIS Prevenció
  • Centre Mèdic Sant Ponç

La resta de serveis realitzats com els tràmits d’estrangeria, matriculacions de cotxes importats, transferències de vehicles i cancel·lacions de càrregues financeres, juntament amb els de gestió d’assegurances tant de llar, vida, decessos, vehicles i autònoms i els quals també formen part important del nostre treball.

Tampoc ens volem oblidar de la resta de clients particulars i autònoms als quals hem prestat els nostres serveis de traduccions, gestió i tràmits de trànsit, ajuntaments i altres organismes i institucions.

A tots ells, moltes gràcies per confiar en nosaltres i desitjar-los un 2019 ple d’èxits.

Novetats a nivell sectorial

Les novetats a nivell sectorial són moltes però intentarem resumir les que per a nosaltres són les més importants.

A la fi de novembre de 2017 ja us parlem de la nova llei d’autònoms que entro en vigor al gener del 2018. En aquesta llei s’ampliava la tarifa plana de 50 € a 1 any com a mesura més important. També la possibilitat de deduir-te les despeses de lloguer, llum, aigua, telèfon i internet, o les dietes diàries fins a 26 € si es produeixen fora de la teva localitat.

En el nostre Facebook compartim una notícia de CincoDías on ens contaven que la guardiola de les pensions continuava baixant, ja al gener del 2017 un article en el nostre blog la importància de l’estalvi o el de tenir un pla de pensions per a tenir assegurats uns ingressos quan ens jubilem.

Durant aquest 2018 també parlem dels aspectes a tenir en compte abans de contractar una hipoteca. En concret les hipoteques de tipus fix, on t’enumerem les claus més importants abans de prendre una decisió i la importància d’assessorar-te per un expert en la matèria.

Des d’aquest any i gràcies a l’aliança amb Assegurances Bilbao t’oferim assegurances de vida i accidents, entre altres. Sobre aquest tema et parlem en un article, on et vam exposar el perquè d’assegurar el futur dels nostres essers estimats.

I com no, no podia faltar la Declaració de la Renda, on en un article et parlem de les novetats més importants com la nova aplicació mòbil i el servei “El truquem” el qual l’administració s’ofereix a contactar per telèfon amb el contribuent per a ajudar-lo en el tràmit.

Conclusions

Hem parlat de temes relacionats amb els nostres serveis i sempre intentant que siguin del teu interès.  Durant aquest 2019 continuarem informant de tot allò que vagi sent notícia  a través del nostre blog i les nostres xarxes socials, Facebook, Twitter i LinkedIn. Si encara no ho fas, segueix-nos ara per a estar informat de tot.

Però aquest any que comença ens hem fet el propòsit d’anar un pas més enllà i oferir-te contingut personalitzat a les teves necessitats. Per això et demanem ens proposis alguns dels continguts que t’agradaria trobar en els nostres canals de comunicació.

Ara és el moment, digues-nos de què vols que tractin els pròxims articles del nostre blog.

Esperem els teus comentaris a través del Facebook, o del nostre formulari de contacte.

Moltes gràcies a tots els nostres clients i als nostres partners per aquest 2018 que acaba.

Us desitgem un Feliç 2019