935 726 872

La seguretat en la llar

Arriben les vacances d’estiu tan esperades durant tot l’any i convé pensar en les situacions de risc per al nostre habitatge habitual. Més val prevenir que lamentar, i les històries que escoltem cada setembre no haver de viure-les en les nostres pròpies carns, i posar remei abans de sortir.

 

Aquestes no es donen únicament a l’estiu, si no que durant tot l’any poden donar-se situacions en les quals tenir un segur complet de la llar poden fer que visquem amb més tranquil·litat.

Augment dels robatoris a habitatges

Les xifres de robatoris en el primer trimestre de l’any van augmentar en un 19% respecte al 2017 del mateix període. La previsió que fa la policia per a aquest estiu és pitjor que la de l’any passat, donant per acabat el descens dels anys anteriors.

Amb la recuperació econòmica els robatoris han *repuntado, i és que amb la crisi dels últims anys, aquest tipus d’acte delictiu havia descendit significativament.
El motiu, segons apunten els experts, es deu al fet que els grups de delinqüència organitzada, procedents sobretot d’altres països, que vénen a realitzar el seu particular agost.

El mètode preferit per aquest tipus de delinqüent, per accedir a les cases alienes és per la finestra, seguit per la porta d’entrada i finalment l’accés per balconades.

Danys per distracció o accident

En aquesta època vacacional, en la qual estem setmanes fora del nostre habitatge habitual, hem de tenir en consideració els imprevists i danys que per diversos motius sofrim en la nostra llar.

  1. Danys en l’habitatge: Incendis, inundacions per trencament de canonades, oblit de tancament d’aixetes o desperfectes per actes de vandalisme.
  2. Despeses derivades de sinistres, com la localització i reparació de canonades trencades, extinció d’incendis i salvament de béns.
  3. Responsabilitat civil enfront de reclamacions de tercers on l’origen sigui el propi habitatge.
  4. Serveis de tot tipus, com assistència del. Llar, assistència jurídica o orientació mèdica telefònica.

Conclusió

Per a tot aquest tipus de contratemps, en *Stel Serveis Administratius disposem d’una sèrie de solucions adaptades a la teva situació personal i característiques familiars, ja que som agents oficials d’Assegurances Bilbao, una companyia del Grup Catalana Occident, un dels líders del sector assegurador espanyol.

Crida’ns ara mateix al telèfon 93 572 68 72 o posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte o les nostres xarxes socials.

Nilza Machatine

Leave a Reply Text

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Subscríbete a nuestra Newsletter

Subscríbete a nuestra Newsletter

Únete a nuestra lista de correo para recibir las últimas noticias.

Tu suscripción se ha realizado correctamente.